Tämän päivän kukkijat

Flunssan takia en jaksa puuhailla ulkona mitään järkevää ja hyödyllistä, mutta silti ulos oli pakko päästä, kun kerrankin oli poutaa. Siinnä rauhassa ympäriinsä tallustellassani huomasin, että aika paljon vielä kukkia puutarhasta löytyy. Otin kuvat kaikista tämän päivän kukkijoista. 

Lila-valkoisen XXL-daalian tämän kesän ensimmäinen ja ainoa kukka.




Gladiolukset kukkisivat vielä upeasti, mutta paljon on sade tehnyt tuhoa. 






Loistosädekukkakin vielä yrittää kukkaansa availla kylmyydestä huolimatta. Näitä en koskaan saa menestymään talven yli, mutta aina niitä pitää hankkia uudelleen. Minusta näiden kukat ovat aivan ihastuttavia.




Jackmannii jaksaa vieläkin, mutta värit alkavat haalistumaan ja näkee, että loppu suoralla ollaan kukinnassa. Mutta kyllä iloa iloa riittikin pitkään.




Red Wim´s syyshortensia. Ekassa kuvassa värit vääristyvät salaman takia, mutta aika hauska kuva tuli.





Kuutamohortensia




Tämän samettiruusun Julia kasvatti minulle äitienpäivälahjaksi. Kerroinkin, että pieni taimi oli ihan kuolemaisillaan sen saadessani. Ihana, että kuitenkin selvisi ja kerkisi muutaman kukankin tehdä.




Päivänkakkarakin yrittää vielä kukkia. Aika symppis!




Tämä lilja on kukkinut pitkään. Taustalla syyskimikin kukintaa.




Astereita








Vielä lisää daalioita. Osassa värit ovat haalistuneet ja osa ensimmäisiin vasta yrittää availla.
















Tie Dye-kärhön kukintaa odotin valtavasti... Kahden kärhön kukinta on tässä...




Aina ei voi onnistua. Jospa ensi kesänä sitten taas pääsisi tästä nauttimaan (kuva viime vuodelta):




Teitä lukijoita on nyt kirjautuneena yli 100 ja lupasin pitää sen kunniaksi arvonnan, joten pysyhän kuulolla :) Palaan asiaan ensi viikolla, kunhan tervehdyn ;) Mukavaa sunnuntai-iltaa ja iloa uuteen alkavaan viikkoon <3

24 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kukkia sinulla viellä daaliatkin viellä noin hyvännäköiset kauniita. Minä jo olen ottanut kaikki daaliat pois maasta ja vienyt kellariin. Toivottavasti on lunssa hellittänyt. Hyvää alkavaa viikkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Minäkin vein jo osan daalioista kellariin, mutta osa vielä jaksaa kukkia. Ihan kaikkia en raaskinut vielä viedä. Flunssa on melkoisen kurja, mutta kyllä se tästä taas <3 Mukavaa uutta viikkoa myös Sinulle!

      Poista
  2. Ajatella.Sinun puutarhassasi vielä noin kaunis kukkien loisto ja kovasti jo joulua täällä blogimaailmassa laitetaan ja mietitään. :) (näin meidän kesken, vaikka jouluihminen olenkin, ihastelen vielä mielummin näitä viimeisiä kukkia kuvissa ja tuolla luonnossakin.Joulun aika saa tulla sitten myöhemmin.;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Itselläkin jo joulu vähän mielessä, mutta jotenkin luonto on vielä siinnä pisteessä, ettei tunnu siltä, että vielä olisi aika kutsua joulun odotus kylään. Nautitaan kukista niin pitkään kuin voidaan <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

      Poista
  3. Vautsi tuota daaliaa, upea! Ja kuutamohortensiat näyttävät ihanan herkiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daaliat ovat yksi lemppari kesäkukistani. Ihana kun niitä on niin valtavasti erilaisia :)
      Mukavaa uutta viikkoa Sinulle :)

      Poista
  4. Vims Red on kaunis hortensia, väri vanhanajan roosa josta pidän. Tuo laji minulta vielä puuttuu omasta puutarhasta, ehkä sen vuoro on jo ensi vuonna.
    Paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt syksyaleistakin voisit hyvällä tuurilla löytää itselleni halvalla Wim´s Redin ;) Hanki ihmeessä viimeistään ensi vuonna, jos väri on itsellesi mieluisa :) Ihania nuo hortensiat ovat <3
      Kiitos, yritetään toipua. Teetä ja sympatiaa :)
      Mukavaa uutta viikkoa Sinulle <3

      Poista
  5. Ei tämän kesän lämpösumma ja kelit muutenkaan suosineet. Paljon jäi puutarhasta puuttumaan, kun eivät kerinneet tai sade turmeli kukinnot. Ensi kesänä paremmalla onnella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, onneksi on aina ensi kesä olemassa <3 Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

      Poista
  6. Tosi monta kaunista kukkijaa sinulta vielä löytyy, vaikka on jo lokakuun 15 päivä. Tänään oli meilläkin hieno ulkoilusää. Harmi, että olet flunssassa. Pikaista paranemista ja sateetonta alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onhan nämä flunssat aina kurjia, mutta pyrin ajattelemaan sen niin, että niin kauan kun sairastetaan vain flunssaa, niin kaikki hyvin <3 Teetä ja sympatiaa, niin kyllä tämä tästä :)
      Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

      Poista
  7. Oi miten ihania kuvia ja kukkia!♥ Siellä on vielä ihan kesä:) Pikaista paranemista sinne ja leppoisaa syysviikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde <3 Kyllä tämä tästä taas, kun malttaa ottaa rauhallisesti. Tuo töihin meno viikonloppuna ei ehkä ollut se fiksuin teko kipeänä, mutta nyt yritän jo rauhoittua :)
      Mukavaa syysviikkoa myös Sinulle <3

      Poista
  8. Ihanaa kukintaa vielä puutarhassasi! Minä olin viikonloppuna kameran kanssa ihan samoissa puuhissa. :) Kivaa uutta viikkoa ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Katsoin ihan samaa, että meillä on näköjään sinun kanssa ollut samoja ajatuksia :D Mukavaa uutta viikkoa ja kiitos, yritetään toipua <3

      Poista
  9. Oi kun sinulla kukkiia vielä paljon! Aivan eri juttu on jo täällä. Ihme ja kumma, kun ei pakkanen ole pannut vielä krasseja ja kehäkukkia. Onnea sataselle! Se on jo uhkea luku lukijoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kauhulla täälläkin odotellaan hallaa.
      Lämmittää kyllä mieltä kovasti, kuinka monet ovat blogiini tiensä löytäneet :)

      Poista
  10. Tähän sopisi hyvin, että vielä on kesää jäljellä.

    VastaaPoista
  11. Oi miten kauniita. Kukat ilahduttavat mieltä 🌺 Kannattaa ottaa kuvia.
    Meilläpäon on ensi viikoksi luvassa pakkasta. Silloin kuvamuistot ovat tarpeen 🙂

    VastaaPoista
  12. Kauniita kukkia ja vielä noin paljon! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!