Kiitos tuhannesti!

Olen kirjoittanut tänne sivustolle blogia nyt viikon ja tänään Maatiaiskanasen Elämää oli saavuttanut 1000 katselua. Siis tuhat!!! WAU! Olen hämmentynyt ja iloinen, kuinka nopeasti sivu on lukijoita saanut ja kuinka usein olette käyneet lukemassa tekstejäni ja katsomassa kuviani. Ja miten uskomattoman ihania kommentteja olenkaan saanut. Iso kiitos jokaiselle <3  






Tänään luin eräästä blogista postauksen kirjaston lehtisalista. Tästä inspiroituneena lähdin isompien tyttöjen kanssa kirjastoon käymään. Ilona ei innostunut lehdistä tällä kertaa, mutta me Julian kanssa lueskelimme askartelu- ja puutarhalehtiä. Taidetaan mennä muulloinkin lueskelemaan. En suoraan sanoen tiedä, miten olen onnistunut unohtamaan kirjastojen lehtisalit niin totaalisesti. Sieltähän löytyi paljon kivaa luettavaa. Ja uusia ideoitakin, joita jo odotan pääseväni toteuttamaan.  Juliallakin taisi alkaa sormia syyhyttämään päästä taas tekemään kangasvärjäyksiä.







Olen saanut paljon tervehtymis-toivotuksia (kiitos niistäkin <3 ) ja näyttäisikin sille, ettei flunssa pääse kunnolla iskemään. Olo alkaa olemaan lähes normaali (tai niin normaali kuin minulla voi olla). Ihanaa! Toivon vielä, ettei kukaan muu ala saamaan oireita.  

Huomenna haemmekin mummon kyläilemään päiväksi. Taika etenkin odottaa jo niin paljon, että saa nähdä, kuinka tyttöä edes nukuttaa yöllä. 

Vielä kerran suuren suuri kiitos teille, jotka luette blogiani ja kommentoitte ja tykkäätte <3 

12 kommenttia:

  1. Ilo on puolellani :) Olipa ihana löytää blogisi. Oma blogini on hieman vaiheessa kun "tekninen tuki" on kaukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onneksi ulkoasua pystyy fiksailemaan aina kun siihen on sopiva tilaisuus :) Ja eiköhän me äkkiä opita tätä käyttämään. Välillä itsekkin olen ihan "sormi suussa".

      Poista
  2. Hei tulin vierailulle. Minä käyn joskus lukemassa kirjastossa lehtiä, mutta kesäaikana ei ole kerinnyt. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos vierailusta! Kävinkin heti tutustumassa blogiisi ja kirjauduin lukijaksi. Aivan ihania kuvia olet ottanut :)

      Poista
  3. Kiva on käydä postauksiasi lukemassa ja ihastelemassa♥ Kaikkea hyvää sinne teille ja bloggailu intoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onhan tämä aika ihana maailma. Mukavan vastavuoroista. Ja täältä löytyy aivan ihania muita bloggeita, esimerkiksi sinä <3

      Poista
  4. Siitä onkin aikaa, kun olen kirjastossa käynyt.
    Pitäiskin joku päivä käydä.
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjastopalveluita tosiaan pitäisi muistaa hyödyntää. Aina vain kirjastoja vähennetään. Mutta jostain syystä en yleensä muista koko asiaa. Lapset käyvät koulun kanssa kirjastossa ja tuossa meidän lähellä käy kirjastoautokin, jota hyödynnetään jonnin verran. Mukavaa keskiviikkoa Sinulle <3

      Poista
  5. Onnea onnea! Eikö olekin kiva tunne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. On kyllä tosi kiva :) Julialle tuossa aamuselle kerroin asiasta ja hän osasi olla heti innossani mukana. Lisäsin sitten vielä, että melkein teki mieli askarrella pienet liput, joita heilutella ja intoilla. Ehkä sitten 5000 rajan kohdalla ;) Otan siitä toki sitten kuvan ;)

      Poista
  6. Oih ihanaa <3 Tästä bloggailu sitten lähtee sinullakin <3 Iloisia hetkiä siis tänne blogiin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3 Nähdään taas!